Fräckt program i Februari

Antecknades den 3 februari, 2014 inom På scen!
Scenprogrammet för våra magiska krogshower i Februari

Under den första veckan i Februari får vi besök av underhållaren och artisten John Houdi som gör en enda dags gästspel hos oss, och sen tar Carl Tillenius och Simon Almers över.
Följande veckas scenshow består av ekvilibristiska nummer med Rasmus Wurm och mentala mysterier med Riku Koponen – med ett speciellt gästspel på fredagen den 14 Februari då Moulin Noir ger en speciell Alla Hjärtans Dags show med 5 tablåer av kärlek.
Månadens övriga scenshower på vår lilla showkrog framförs av David Persson, Martin Hansson, John-Henry, Orthae, Håkan Berg, Tom Stone och Alexander Vasilio. Tisdagen den 25 Februari blir det en speciellt unik show med fakiren Zamora.

Dessutom bjuder vi på closeup-shower med Kristian Skovbo, René Jensen, Lars Bredenberg och Petter Sjöstrand. Totalt sett är det ett ganska fräckt program under årets andra månad – och nästa månad blir minst lika bra!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.