Zamora

ZAMORA
Zamora The Torture King en levande legend som tillhör grundarna av den moderna sideshowen, kommer från USA till oss på Magic Bar för att bjuda på en annorlunda och chockerande underhållning.
Efter 20 verksamma år då han förbryllat otaliga forskare på Discovery Channel, History Channel, och Ripleys’ – Believe it or not, tagit ett Guinness världsrekord och turnerat världen över så anses Zamora vara världens mest kända fakir. I norden är han främst känd från upprepande framträdanden på de stora festivalerna Metaltown i Roskilde och Peace and Love.

Känd som ”Mannen utan smärta” (”the man who feels no pain”) i vad som blivit det mest sedda avsnittet av Stan Lees’ Superhuman, kommer han bjuda på en otrolig, chockerande, och underhållande föreställning som visar det yttersta av mänsklig mental kontroll.

Maryanne svärdslukerska från GöteborgMed sig har Zamora en av de knappt 20 kvinnliga svärdslukarna i världen, svenska Maryanne Magdalen. Just hemkommen till norden efter år av turnerade i USA, Kanada och Europa kommer hon att framföra en av sideshowens farligaste och äldsta traditioner.

Dina vänner kommer inte tro dej när du berättar vad du sett , så ladda kameran  och hitta en plats nära scenen!