Moulin Noir

Moulin Noir

Moulin Noir poster

Moulin Noir är tusen överraskningar i en. Det är charmigt, knäppt, imponerande och läckert på en och samma gång. Ljuvliga, galna och poetiska publikdomptörer som kan förtrolla vem som helst. En otrolig och rolig helkväll utan en död sekund.
– Hans Marklund ”Mr Showbiz”

Moulin Noirs värld är en ruffig nattklubb på en Parisisk bakgata, som drivs av domptören och illusionisten Ziegfried. Tillsammans med sin side-kick bjuder han in dig till sin glittrande varieté-värld kring din middag.
Ziegfried med sina storslagna planer och drömmar trollbinder publiken, med skratt och vemod, från den forna glamourens, tid när han minns de berömda nöjesetablissemangen i Montmartre- kvarteren i Paris.

Moulin Noir är en säregen middags varietévärld med farliga fakirkonster, burlesk bouffoneri, nycirkusmagi och mycket humor.

Föreställningen “La Passion – 5 tablåer av kärlek” är skapad ur passionen inför rampljuset, konsten och publiken. Moulin Noir lovar mer skratt, fjädrar och mirakel än någonsin.
Världspremiären av föreställningen skedde vid det fantastiska Magic Bar i Stockholm, vid Alla Hjärtans Dag.
Konceptet och föreställningen med Moulin Noir drivs utav Cirkusregissören och Clownprofessorn P. Nalle Laanela med eller utan ensemble.
Hemsida: www.moulinnoir.se
Facebook: Moulin Noir
Email: nalle@circusarts.nu
Tel: 0705-183392
Nalle Laanela gränslös clown

Nalle Laanela

Den storhjärtade multiartisten Nalle Laanelas spännvidd från ekivok burlesk­sång till magiska illusionist­nummer till…

Läs mer
Sofia Sarojini från Finland

Sofia Daniel

En skicklig och uppskattad parakrobat som överraskar dig med halsbrytande nummer precis vid…

Läs mer