14 Februari på Magic Bar
Alla Hjärtans Kärleksmiddag
6 passionerat tillagade rätter & Champagnedrink
Arkiverad sida!
Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.
Välkomna att njuta av smaker som får kärlekens gnista att tindra!
Vi har två sittningar, För tidiga turturduvor börjar en första sittning klockan 14 på eftermiddagen. För de amorösa kvällspigga börjar sittningen klockan 19 på kvällen.
Här kan du läsa om vad kocken har att säga om årets meny
Boka genom att ringa Hovmästarn på 08-667 25 00 mejla honom eller genom att fylla i formuläret nedan.
Pris per person: 925 kr inklusive show, glädje & passion. Dryck tillkommer
Ange om du och ditt sällskap vill komma vid Matinébjudningen kl. 14.00 eller vid Middagsbjudningen kl. 19.00. Önskar du den vegetariska menyvarianten så behöver det nämnas, annars utgår vi från att det är blandkostmenyn som önskas.
- Champagnedrink
En sensuell välkomstdrink - Skummad soppa på hummer och räkor
bottnad med en halstrad chili- och gräslöksmarinerad pilgrimsmussla. - Whiskygravad oxfilé
Serveras med en citrus– och tryffelfärskost samt en whiskeyreduktion. - Grillad Fjällröding
med grillad grön sparris och en puré på rotselleri & potatis samt en hollandaisesås gjord på brynt smör. - En kula citrussorbet
En liten mellanrätt för att förnya smaklökarna. - Helstekt gödkalventrecôte
med en liten potatistournat smaksatt med timjan och vitlök samt ugnsbakad polkabeta som napperas med en kraftig Amaronesås. - Mörk chokladmousse
med hyvlad Valrhonachoklad med en halloncoulis och en skogsbärskompott.
Vegetarisk meny
- Champagnedrink
En sensuell välkomstdrink - Rostad Sötpotatissoppa
smaksatt med gräslök och chili - Grillad grön sparris
Serveras med tryffelfärskost och örter - Grillad Haloumi
med Magic Bars egen hollandaise samt en fin puré på rotselleri och potatis. - En kula citrussorbet
En liten mellanrätt för att förnya smaklökarna. - Ugnstekt tzayspett
med potatistournat och ugnsbakad polkabeta samt chilivinägrett - Mörk chokladmousse
efterrätt med hyvlad Valrhonachoklad med en halloncoulis och en skogsbärskompott