Alexander Vasiliou

Den multibegåvade Alexander Vasiliou är redan ett välkänt ansikte från tv-rutan, både i Sverige och utomlands. Bland annat har han synts regelbundet i tv-kanalen Nickelodeon (och fick smeknamnet ”den sjungande illusionisten”), där han uppträdde som sångare, dansare, illusionist och även var program- och turnévärd under flera år.

Efter några lärorika år på Nickelodeon växte Alexander upp från en barn- och tonårsstjärna till en ung man som slutligen valde att gå sin egen väg och satsa på en solokarriär. Hans musik är en spännande crossover mellan chill-out music, stadium-house och garage rock, med inspiration från bland annat Kygo, David Guetta och The Hives. Som den erfarna scenartist han är, är även hans spektakulära show något utöver det vanliga, där han visar upp sina många talanger som sångare, dansare och illusionist. I strålkastarskenet, tillsammans med Alexander, hittar du även en ung och tuff kvinnlig rockgitarrist som ger extra krydda till de dansvänliga beatsen med catchiga, ångande rockriff.

Många har redan fått upp ögonen för Alexander Vasiliou. Med sin talang, sin charm och sin musik förutspås han en lysande framtid. Ett världsomfattande intresse har redan visats för honom och i skrivande stund har licensavtal skrivits under för tolv olika länder, bland annat Kina, Indien, Chile och Australien. ”Endast fantasin kan sätta gränser” – menar Alexander, och då han har en mycket vild fantasi kan han gå hur långt som helst!