Max Maven

Magic Bar 22 Augusti

Max Maven har sedan 1970-talet varit en föregångare och trendsättare inom magikonsten och vi är ytterst stolta över att ha lyckats boka honom till Magic Bar. Redan på 1980-talet var Max Maven ett affischnamn på stand-up comedyklubbar runt hela USA, där hans kombination av skarp humor och totalt omöjliga tankeläsarnummer varje kväll lockade en grundligt underhållen publik till att ge stående applåder. Sedan 1990-talet har Max gjort TV-shower i ett stort antal länder – t.ex. var han med i alla episoder av det svenska programmet ”Magiskt” på TV4 1996.
Max Mavens föreställning ”In Concert” är baserad på mentalist-showen han gjorde på stand-up comedyklubbarna, och det är en totalupplevelse på alla sätt. Om du bara kommer se en enda föreställning i år, så rekommenderar vi att du väljer den här! Boka bord redan idag.

Carl Tillenius trollcarl

Carl Tillenius

Vi har även lyckats boka in en av Sveriges mysigaste trollkarlar som ”förband”. Carl Tillenius som har funnit en egen nisch med skön observationshumor och skruvade maginummer. Du kan ha sett honom i t.ex. ”Talang” på TV där han fick juryn att smälta via ett nummer med en origami-groda.

Inträde: 180 kr

Bordsbokningen inför den 22 Augusti är nu öppen för matgäster, som därvid får reserverade platser.
Insläpp för barhäng och övriga gäster sker i mån av plats. Ett litet tips: Då Max Mavens show är populär finns det en risk att ståplatserna tar slut.

Menyer

För denna speciella kväll med Max Maven har vi designat två olika menyer som vi tror ska lyfta din upplevelse ett snäpp högre. Du kan med fördel nämna vilken meny du är intresserad av redan när du bokar bord.

Meny 1

Soppa på Trattkantareller
bottnad med enrisrökt sidfläsk.

Grillad Fjällröding
serveras på en bädd av sockerärter, dillsauterad färskpotatis samt en syrlig Hollandaisesås
345 Kr

Meny 2

Magic Bars variant på Toast Skagen

Helstekt Black Angus Entrecote
med chipotlesalsa, Jack Daniels-sky samt vitlöksrostad klyftpotatis
435 Kr

Efterrätter

Polkagrisbavaroise,
Magic Bars hemliga recept.
75 kr

Vaniljglass
med nykokt Drottningsylt och vispad grädde
75 kr

Tipsa gärna vänner och bekanta. För de som inte upplevt den här formen av underhållning förut, så är Max Maven en suverän introduktion. Matgäster rekommenderas att boka bord snarast.

Välkommen!