Nu kör vi igen!

Trummades fram den 22 juni, 2015 inom Nyheter
Edith Ruprecht

Hoppas att du liksom vi haft en trevlig midsommar.
Vi har haft internationella artister som uppträtt hos oss under hela Juni.
Du undrar säkert varför, men svaret är enkelt!
De har gått en universitetsutbildning i magi här i Stockholm – en av de allra första utbildningarna av sitt slag i världen. Vi har lyckats boka in några av dessa skickliga magiker för framträdanden hos oss på Magic Bar trots att de har ett sprängfyllt schema. Vi är enormt glada för att vi som enda showkrog kan erbjuda våra gäster ett så späckat program med världsartister.
Högskoleutbildningen är den enda i sitt slag i Europa och en av få i världen vilket gör oss extra stolta. Det är hårda intagningskrav och det är bara etablerade och erfarna magiker som kommit in på skolan så räkna med att det är hög klass på trolleriet och kanske att det här är enda möjligheten du har att se dem uppträda i Sverige.

Nu kan du uppleva en extra spännande vecka på Magic Bar.
Edith RuprechtJONI PAKANEN 1MIKAEL HEDNEjonas-brennsund
På tisdag och onsdag den här veckan är det Miss Edith som uppträder och hon är en ung magiker från Tyskland. På torsdag får vi besök av Joni Pakanen från Finland, på fredag så har vi en norsk trollkonstnär som heter Mikael Hedne. Veckan avslutas med Jonas Brennsund som även han kommer från Norge. Dessa trollkonstnärer kommer att utföra fingerfärdighetsmagi precis framför dina ögon.
Titta in på kalendariet så ser du vilka andra magiker som kommer till Magic Bar under sommaren.UTESERVERINGEN
Vi kommer att ha öppet hela sommaren och hoppas på fint väder så att vi fyller vår uteservering med mycket gäster. Du kan boka bord för middag eller bara slinka in på något att dricka oavsett hur du gör så kommer du att få se trolleri och det på riktigt nära håll.
Vi serverar en sommarmeny med allt från hamburgare till Black Angus Entrecote och vår specialare, en planka med en klassisk sillsmörgås, tre sorters snaps och en öl. Så du kommer att få ett restaurangbesök utöver det vanliga.
Och som ett extra plus så är det fritt inträde hela sommaren.
Fredagen den 4 september har vi premiär för våra omtalade scenshower igen och planeringen är i full gång och vi kan utlova en spektakulär krogshow i magins tecken. Scenshowerna rullar på hela hösten.
Väl mött på Magic Bar i sommar för en magisk upplevelse!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.