Magiska mysterier på Magic Bar

Utropades den 17 mars, 2016 inom På scen! och har märkts: , , , , ,
Arkadia, Foto: Per Helander

Magiska Mysterier   – Arkadia (Anders Sebring) och Doktorn (Oskar Hejll) gör ingen besviken. Nu har du chansen att få se liveversionen av det omtyckta TV-programmet och se karaktärerna på riktigt! 

Arkadia och Doktorn berättar historier och blandar bra trolleri med de karaktärer som alla känner igen från barnprogrammet på SVT. Läs annars mer på Magikergränds hemsida.

TV-serien i tio delar har setts av hundratusentals barn och föräldrar. Publiken längtar efter att få möta våra karaktärer i verkligheten och vi ser fram emot att möta samma människor som sett vårt program. De vill ta del av den värld vi skapat!

En och annan påskfjäder väntar gästerna i påsk tillsammans med Magic Bars läckra påskbuffé som många ser fram emot varje år.

Det har blivit något av en tradition att komma till oss på påsken, säger Magic Bars Arne Nilsson. Kanske är det för att då slipper man laga alla påskrätterna själv, eller också är det bara för att det är så gott!

Läs mer om påskbuffén

Under påskhelgen kommer Arkadia och Doktorn att ge två föreställningar varje dag, en matinéföreställning på eftermiddagen och en senare sittning klockan sex på kvällen.

Vuxna får ut lika mycket av föreställningen som barnen. Men de vuxna skrattar på andra ställen, Det är en show i två nivåer, säger Arkadia.

 

Boka Långfredag 25 mars

Boka Påskafton 26 mars

Boka Påskdagen 27 mars

paskcover

 

Besök Arkadias hemsida

Gilla Arkadias sida på Facebook

Följ Arkadia på instagram

Följ Arkadia på twitter

 

 

Om paskhare

The world is a magic place!