Från Gällivarebo till globetrotter

Uppstod ur intet den 31 maj, 2016 inom På scen! och har märkts: , , , , , ,
Erik Nordvall
eriknordvall2
Erik Nordvall hoppas att publiken blir stor nog för en close up-show i det inre rummet. Annars kommer han att gå runt och trolla bland borden, en upplevelse det också.

Han är två gånger både svensk och nordisk mästare och har rest runt hela jorden för att hålla seminarier om trolleri. När du kommer till Magic Bar fram till den 4 juni, kan du vara beredd på att få se sådant som till och med förbryllar professionella trollkarlar. 

Det roligaste med att framträda på Magic Bar är publiken, säger Erik Nordvall. De är där för att ha kul, Den magiska baren på Karlaplan har verkligen bidragit till att det är hög internationell klass på svenska trollkonstnärer.

Som ensam trolleri-intresserad i Lapplandskommunen Gällivare med 8 000 invånare, fick Erik Nordvall under uppväxten träna för sig själv.

Det var lite som att vara den enda som spelar fotboll. Samtidigt var det bra, för det tvingade mig att bli kreativ och komma på egna tricks.

eriknordvall1
Publiken på Magic Bar uppskattar Erik Nordvalls trolleri, och kärleken är besvarad. ”Publiken är det allra roligaste med att uppträda på Magic Bar”.

Så småningom kom han dock i kontakt med andra trollkarlar och kom som tonåring att delta i sin första magiker-kongress i regi av Svensk Magisk Cirkel. Sedan dess har det rullat på och efter alla dessa år brinner Erik oförtrutet för trolleriet:

Att det är så fascinerande att hålla på med trolleri tror jag bygger på att det handlar om så många olika saker. Det är inte bara fingerfärdighet, det är inte bara psykologi och det är inte bara artisteri. Utan alla sakerna på en gång.

Bordstrollare
Bordstrollare

Hans specialitet är kort-trick men han kan mycket annat också.

Jag har alltid med mig minst ett nytt trick när jag kommer till den magiska baren vid Karlaplan. Om det kommer tillräckligt många gäster, kommer jag att göra en close-up show i det inre rummet och visa delar av min poker-show.

Kom och upplev Eriks tricks, det är fritt inträde!

Boka bord:

Boka tisdag 31 maj

Boka onsdag 1 juni

Boka torsdag 2 juni

Boka fredag 3 juni

Boka lördag 4 juni

Om paskhare

The world is a magic place!