Påsken som varit.

Framtrollades den 7 april, 2015 inom Vimmel
En trollkarl kommer ridande på en liten drake utanför Magic Bar

Det var ett riktigt häftigt påskfirande hos oss på Magic Bar. Arkadia och John-Henry gjorde stor succé och trollade både vid buffén och från scenen.

På matinéföreställningarna togs gästerna emot utanför Magic Bar med Arkadia ridande på sin drake Sötnos vilken gladde alla förutom en liten pojke som blev riktigt rädd och ville gå hem. Men då dukade vi upp ett bord i köket till honom och då blev han nöjd och glad igen.

Det var en så fantastiskt fin stämning och både barn och vuxna hade lika roligt.

Efter helgen fick vi ett par kommentarer via mailen som gör oss väldigt glada. Det första från Barbro:

Hej Arne och alla trevliga trollkarlar och personal,
Vi vill framföra ett stort och varmt tack för en glad, god och härligt Påsk matiné i lördags (Extraföreställningen). Vi var ett gäng på två barn och fyra vuxna och vi hade det så trevligt. Trollkarlarna var toppen och de fick oss verkligen att “tappa hakan” och skratta ! Och, vi fick ju så fint bord längst fram vid estraden, tack.
Vi kommer gärna tillbaka, kanske då på en kvälls/vuxen föreställning.

Och Carina skriver så här:

Fingerfärdigheten går som en röd tråd genom lokalen, från den mycket goda maten genom den snabba trevliga personalen och upp på scenen där den exploderar i ett magifyrverkeri. Ett återbesök är redan planerat.

 

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.

One Comment

  1. Hej.
    Jag vill också tacka för det otroligt fina bemötandet vi fick på matinéföreställningen på påskafton. Vi hade en väldigt, väldigt nöjd liten trollkarl med oss hem som också fått träffa flera av sina idoler.
    Tack!

Comments are closed.