Inled din magiska julledighet

Framtrollades den 18 december, 2015 inom På scen! och har märkts: , , , ,
Nalle Laanela gränslös clown

Hundratals julbordsgäster har underhållits sedan den storstilade premiären i november. Publikens jubel har fått Nalle att gråta av lycka och applåderna har åskat och dundrat ända in i panelen.

Nu går Nalle the Greats magnifika show in på sin finalvecka. Guldpolisonger, ett sällsynt storvulet ego och en atmosfär med fläkt av mellankrigstidens parisiska jazzklubbar har visat sig vara ett framgångskoncept.

Nalle the Great har förfört publiken med sin virila stämma och gästerna har trivts i den boudoirstämningen han skapat i lokalen.

Sista chansen att se Nalle the Greats kärleksfyllda och glittriga föreställning, fylld av burlesk humor och med en atmosfär av parisisk boudoir är nu på måndag 21 december. Inled en magisk julledighet genom att boka via vår julbordssida!

Nu när vi närmar oss finalen, blir stämningen om möjligt ännu mer förtätad. Boan är fluffad, läppstiftet på plats.

”Jag vill att publiken ska njuta och bli på ett lekfullt humör” säger Nalle, som skapat sin figur med förebilder som Ali Bongo och Topper Martyn i åtanke.

”När Nalle the Great var liten växte han upp med sin mamma, som var premiärdansös. Lilla Nalle tillbringade många och långa ensamma timmar i logen och drömde och fantiserade om sin frånvarande far” berättar Nalle om sin rollkaraktär.

Nalle Laanela dirigerar publiken

Efter sista showen, Måndag 21 December, tar Nalle och Magic Bar julledigt.
Den 8 Januari slår vi upp dörrarna igen, och startar starkt med två fantastiska trollkonstnärer, Jimmy Svärdhagen och Axel Adlercreutz.

Om paskhare

The world is a magic place!