Nu händer det mycket!

Antecknades den 24 mars, 2015 inom Nyheter

Nu behöver du inte fråga dig vad man kan göra i Stockholm.

På Magic Bar händer alltid något nytt och överraskande och vi jobbar hårt med vår lilla showkrog för att det ska vara underhållning av toppklass.
Varje kväll händer det något nytt hos oss allt ifrån close up trolleri direkt vid ditt bord bara några centimeter ifrån dig till en show från scenen med våra bästa magiker.
April månads program är fyllt av intressanta och spännande magiker.

Internationella magiker

Vi är lite extra stolta över att kunna presentera två internationella artister. Jon Armstrong från USA och Arsene Lupin från Polen. Med egna TV-shower och helaftonsföreställningar på exklusiva teatrar har Arsene blivit lite av en kändis i Polens artistliv, så det kommer vara extra spännande att ha honom på vår lilla krogscen.

En liten påminnelse

Påsken närmar sig med stormsteg och vårt påskfirande på Magic Bar är alldeles magiskt. Då kommer vi att servera en påskbuffé med kalla och varma rätter samt dessert och en nyskapad magishow av och med Arkadia och John Henry. Skärtorsdag, långfredag och påskafton är de dagar vi firar påsk.
Väl mött på Magic Bar!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.