Leta påskägg och vinn!

Viskades tyst den 27 mars, 2013 inom Nyheter
Magiska påskägg

Leta påskägg och vinnpåskaftonen har du chansen att vinna en 3-rätters meny på Magic Bar, ifall du lyckas hitta de sju påskägg som vi har gömt här på hemsidan.

Påskägg

C:a en timme in på det nya dygnet på Påskaftonen så kommer det magiskt att dyka upp påskägg gömda i våra gamla blogginlägg. Dvs. inte bland program, artistbeskrivningar eller bokningssida, utan endast i bloggposterna. Varje påskägg består av ett namn på en trollkarl från fiktion och populärkultur, och är markerad med påskäggs-ikon och pulserande text. Så här kan det se ut: Harry Potter. (Detta exemplet ska dock ej räknas in). När det närmar sig midnatt på Påskaftonen, så kommer påskäggen lika plötsligt och magiskt att försvinna från sajten, och vinstchansen likaså.

När du funnit alla sju påskäggen och noterat namnen på de sju fiktiva trollkarlarna, så sänder du dessa sju namn till följande email: svar@magicbar.se. Glöm inte att skriva ditt namn och kontaktinfo!

Vinst

Det först insända svaret med rätt antal korrekta namn kommer vinna en valfri trerätters meny samt fritt inträde på Magic Bar (dryck ingår ej). Bordsbokning bör ske minst 5 dagar före, för att vara säker på att det finns plats.

Lycka till!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.

(2) Comments

Comments are closed.