Vecka 6 Var händelserik.

Utropades den 13 februari, 2012 inom Nyheter

Tom Stone presenterade sin nya bok Maelstrom i torsdags. Han bjöd på delikata snittar och vin till alla som kom, och det var ganska många intresserade som kom förbi. Han signerade böcker för glatta livet.
Senare på kvällen gjorde Tom en scenshow med trick från sina böcker, det var ett mycket uppskattat inslag på kvällen och våra gäster blev överaskade med att bli bjudna på en scenshow av en av världens bästa trollkonstnärer.

På fredagen och lördagen gjorde Moulin Noir stor succé med sin show la Passion. Gästerna skrattade och applåderade till alla tokiga upptåg. Vi hade fullbokat hela helgen och riktigt roligt var det att det kom mycket cirkusfolk för att se Moulin Noir.
En hel del trollkarlar kom också in och hälsade på.
Nu går vi mot en nu vecka och i morgon är det Alla Hjärtans Dag med en romantisk 5- rätters middag varvat med Moulin Noir och deras succéshow. Så passa på i morgon.

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.