Förra veckan på Magic Bar

Noterades glatt den 3 februari, 2012 inom Nyheter

Förra Veckan på Magic Bar

Veckan startade lugnt, Gajoni gick runt bland borden och trollade och gjorde en del andra bus med gästerna. Han är ju otroligt rolig och uppskattades mycket.
På fredagen och lördagen kom det mycket gäster. Gaston från Göteborg och Elias Bjärgvide från Gotland körde hårt i både salongen och på scenen. Tom Stone gjorde ett i sista minuten gästspel hos oss på fredagen och han visade bland mycket annat sitt fenomenala nummer Benson Burner.
Varför uppträdde han med så kort varsel? Jo han filmade sin akt för att skicka den till Magic castle i Hollywood där han ska uppträda i mars. Jättebra att det filmades hos oss så vi kan sprida vår logga över världen.
När Gaston körde sin akt i fredags så gick ett nummer i slutet på hans show helt fel, han har ett nummer där han jonglerar med gatstenar och han blev dessvärre bländad av scenljuset och fick en gatsten i huvudet. Blodet rann ner längs hans huvud och hals. Det proffs han är så fortsatte han med numret och avslutade det på ett snyggt sätt sen gick han av scenen och vi plåstrade om honom. Tror inte att någon i publiken märkte något. Han är ett proffs ut i fingerspetsarna. Så bra! På lördagens föreställning var han på G igen.
Elias Trollkarl Bjärgvide uppträdde hos oss för första gången och vi blev imponerade av hans trolleri vid borden. På scenen gjorde han några trick som var fantastiska och sen berättade han sina otroligt dåliga historier, de är så dåliga att de blir riktigt roliga och publiken skrattade och applåderade.
Nu är det nya shower, nya trollerier och nya ännu mera glädje på gång.

Ni glömmer väl inte bort att boka bord till ALLA HJÄRTANS DAG den 14 februari.

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.