Peter Gröning

Kan du bevara en hemlighet?

Peter Gröning, en magisk hemlighetsmakare

Många tror att Peter Gröning har en övernaturlig förmåga, att han är synsk och kan se in i framtiden. Men som alla andra fuskar han — rejält.

Alla bär vi på hemligheter. Från triviala småsaker till det mest privata. Tankar vi aldrig någonsin skulle dela med andra. Lyckligtvis är våra hemligheter trygga inom oss själva. Eller är vi kanske lättare att genomskåda än vi anar?

I sin föreställning läser Peter publiken som en öppen bok. Med entusiasm och lekfullhet tränger han in i dina tankar och ser dina innersta hemligheter. Frågan är om det går dölja något över huvud taget. Men var inte orolig – din PIN-kod är trygg hos honom!

I trettio år har Peter arbetat med teater. Under åren har han mött människor i alla upptänkliga miljöer och situationer. Den erfarenheten, tillsammans med ett genuint intresse för människor har resulterat i en sällsynt god förmåga att skapa kontakt och en öppen kommunikation med de han träffar. Och ja, det är omvälvande och lite kusligt när han letar sig in i ditt huvud. — skönt att det inte är på riktigt. Eller? Vem vet?