Per Eklund

Att Per Eklund under 1990-talet vann Svenska Mästerskapen i Close-Up-Trolleri, specialiserade sig på att mingeltrolla på mässor och Kick-Offs och fick trolla fram Robert Aschberg i TV har han lämnat bakom sig, likaså att han under 2000-talet engagerades för att uppträda på showen Monday Night Magic i New York, var coach för SLIM, Svenska Landslaget i Magi och blev president för Svensk Magisk Cirkel.

 

I dag lever Per Eklund för kärleken till Close-Up-Trolleri och de speciella trolleriföreställningar han skapat för att underhålla barn. Föreställningarna ”Spökerier och trollerier”, ”Trollerifabriken”, ”Magiska Museet” och ”Det tysta rummets hemlighet” har snabbt blivit populära bland förskolor och bibliotek. Han är också engagerad som domare i samband med Svenska Mästerskapen i trolleri.

 

De som sett Per Eklund trolla vittnar inte bara om hans skicklighet. De kommenterar också hans speciella förmåga att skapa en atmosfär där publiken har roligt, trivs och mår bra. Om du frågar Per om hans inställning till trolleri kommer han att svara: ”Jag kan trolla, men det är du som får avgöra om jag är en trollerikonstnär”.