Martin Lundström

Martin Lundströms alla karaktärerVäldigt få kallar Martin för just ”Martin”, för han är en sådan stor personlighet med så många intressen att han behövt skapa ett helt persongalleri av karaktärer för att få plats med allt. Man kan se honom under namn som t.ex:

Conny the Con Man
Martin står framför sin loppcirkusSom rollen som Conny – en hedersknyffel, vigsel­förättare, casino­ägare, lopp­cirkus­direktör, bil­försäljare, politiker, freds­mäklare och finans­coach – uppträder han dels med sin lopp­cirkus, med loppor som är så små att de inte ens finns, men som ändå dresserats att lyfta vikter, gå på lina och bli skjutna ur kanoner. Dels uppträder han med ”bar bets”, en serie dråp­liga vad­slagnings­nummer. T.ex. singla slant, slå tio sexor i rad eller kasta en kapsyl över ett hus. Enkelt uttryckt – små kluriga uppgifter med enkla regler.

Fakiren Orthae
Martin har slukat ett svärd men ser ändå glad ut.I rollen av Orthae är Martin en av de mycket få, än så länge levande, svenska fakirerna. Med livsfarliga konster uppblandat med svart humor så förfärar, förundrar, äcklar, roar och oroar Orthae sin publik. Du kommer att känna kårar uppför ryggen vid mer än ett tillfälle. Svärd, nålar, eld, rättfällor, krossat glas, häftpistol och luftgevär är delar av den underliga rekvisitan till Orthaes gästspel på Magic Bar.
Fakiren Orthae har synts på flera scener och TV-shower runt om i Europa och är Talesperson för Skandinaviensektionen i Svärdslukarnas Internationella Intresseorganisation (SSAI).

Martin Lundström
Slutligen, när Martin inte uppträder som Conny, Orthae, eller gör föreställningar med Varietésällskapet Karneval så driver han även en fotostudio och har tagit många av Magic Bars artisters artistbilder.