Gaston

Gaston trollar fram en kaninGaston är en mångsidig artist. Han började sin bana i början av 90-talet med en egen clown-föreställning, ”Trollkarlens väska”, men gick sen in för en mer ”vuxen” underhållning där han framför en enmans-varieté innehållandes jonglering, utbrytning, svärdslukning samt trolleri med intelligent humor och göteborgsk charm.
Hans show har tagit honom till Storbritannien, Island, Norge, Danmark, Finland, Frankrike och Tyskland där Gaston har uppträtt på teatrar, stand-up klubbar, casinon och kryssningsskepp.

Gaston har sedan -98 gjort specialshower för Wallmans Salonger i Oslo, Malmö och Stockholm, samt Wallmans på Turné. Hösten år 2008 engagerades Gaston på Cabaret Lorensberg (Göteborg) och slutsumman på Cabarén blev 3 säsonger, över 350 föreställningar och över 80.000 personer i publiken.

Som sidoprojekt framför Gaston en mängd specialshower och kreativa projekt. Just nu är han aktuell som karaktären Gaston i Mysteria, ett TV-program på SVT baserat på Magikergränd, samt att han medverkar i Uppsala Magic & Comedy festivalen. Du kan även se Gastons trollerishow i föreställningen Mystique.

Värt att nämnas extra är också hans föreställning Ockult, en ”spooky” teatral uppsättning med ett svartkonst-tema, eftersom föreställningens världspremiär hölls på Magic Bar.