”Han är inte bara snygg, han kan trolla också”

Viskades tyst den 11 januari, 2016 inom På scen! och har märkts: , , , , , , , , ,

Han är välkommen tillbaka till den magiska baren vid Karlaplan. Lars Bredenberg har skaffat sig skägg men har kortleken i behåll.

Jag kommer att bjuda publiken på riktigt bra close up-magi, säger Lars. Magic Bar är den perfekta scenen för folk att få uppleva magi på nära håll.

När han var hos oss och trollade för ett år sedan, passade han på att spela in en liten film om sig själv, där alla från Arne i baren och barchefen Sofie till andra artister och kvinnor i publiken vittnar om hur snygg han är — och att han faktiskt kan trolla också!.

Det viktigaste är att publiken ska få ha roligt, de ska självklart få uppleva riktigt bra trolleri men helhetsupplevelsen är viktig.

Lars vill ge sin publik en upplevelse att minnas och göra ett intryck som varar länge.

Det som driver mig är att ge folk en upplevelse som de kommer ihåg länge efteråt. Att träffa på gäster långt efter en föreställning och de berättar att de fortfarande pratar om hur trevligt de hade och hur bra alla tricken var – det är helt enkelt det bästa som finns!

Följ Lars på instagram 

Prenumerera på Lars youtubekanal

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.