Exklusiv magiupplevelse med humor

Dök, som genom trolleri, upp den 13 februari, 2016 inom På scen! och har märkts: , , , , , , , , ,

Kanske är han trollerivärldens störste doldis. Du lär inte ha sett honom på TV eller hört talas om honom i kändisspalterna. Men Hans Lindström är en av landets mest flitigt anlitade magi-artister och befinner sig mer eller mindre konstant på turné.

När han landar på Magic Bar vid Karlaplan i Stockholm kommer Hans Lindström att underhålla publiken tre kvällar i rad.

Dessa tre datum, den 16,17 och 18 februari, blir ett av få tillfällen för allmänheten att kunna ta del av hans speciella blandning av humor och magi. För annars uppträder Hans Lindström nästan alltid för slutna sällskap.

magiker-hans-lindstrom-helfigur-687x1030 (1)

Och i den rollen har han fullt upp. Den publik finns inte som inte Hans Lindström mött:

Jag uppträder för folk hela tiden. Gamla, unga, glada, mindre glada…. Ena dagen kan det vara män i kostym i en styrelsegrupp för ett större börsföretag, nästa dag en motorcykelklubb. Jag uppträder året runt och i större och mindre städer, på konferensanläggningar och på mässor och en massa andra ställen, berättar Hans från bilen på väg till ännu ett gig.

Och det är inte bara i Sverige han får uppträda. Hans har underhållit publiken med sin blandning av trolleri och humor på många ställen i världen; från Västindien i väster till Kina i öster och runtom i Europa.

Det började när han var skejtare i Gallerian och blev jagad av ABAB-vakter.

Efter ett tag började vi cykla enhjuling och blev riktigt duktiga på det. Vi blev så duktiga att några amerikaner ville komma och hänga med oss en hel sommar i början på 80-talet. Vi lärde dem avancerade enhjulingstrick och de lärde oss att jonglera. Det krävdes en minimiyta samt bra och plant underlag för tricken vi gjorde på enhjuling, men det fanns inte alltid. Därför gjorde vi om vår akt så den även innefattade jonglering. Det var i samband med dessa shower mötte jag en hel del magiker vilket gjorde mig intresserad av magi.

 

Han kom att bli riktigt duktig på det också. Samtidigt hade Hans nu nått en nivå på enhjuling och jonglering som gjorde honom till flitigt anlitad lärare på cirkusskolor runtom i Norden. Dessutom hade han sitt vanliga jobb: Hans är utbildad pilot och hade som yrke att köra såväl taxi som ambulansflyg.

 

magiker-hans-lindstrom-helfigur-pekar-687x1030 (1)

Så småningom kom jag fram till en situation där jag blev tvungen att välja. Det gick inte längre att hålla på med allting samtidigt, hur roligt det än var.

Valet var inte enkelt, men det blev trolleriet – och humorn – som avgick med segern. När jag frågar Hans om han tänker bjuda på något nytt den här gången, svarar han: ”Rena kalsonger!”

Besök Hans hemsida

Prenumerera på Hans youtubekanal

Följ Hans på twitter

Följ Hans på instagram

Gilla Hans sida på Facebook 

Hitta Hans på LinkedIn

Om paskhare

The world is a magic place!