Internationellt gästspel som will blow your mind

Viskades tyst den 29 mars, 2016 inom På scen! och har märkts: , , , , , , , ,

Fritz med Z har vunnit många priser och turnerat runtom i världen med utsålda hus på fyra kontinenter. Bland annat har han uppträtt på världsberömda Magic Castle i Hollywood. Nu är han tillbaka vid den magiska baren vid Karlaplan.

Nederländerna har en lång och gedigen magitradition och Fritz Alkemade från Amsterdam tillhör de allra bästa. Han framträder på engelska, vilket inte är något hinder för de flesta svenskar.

fritz

Först går jag runt i lokalen och trollar för gästerna vid borden. Senare under kvällen börjar den 20 minuter långa close-up showen i det inre rummet. Det är samma close up-show som jag tidigare gjort på Magic Castle. 

– På fredagen och lördagen kommer jag att framföra min show ”Let´s Go Dutch” som jag turnerat med på många ställen världen över.

FRITZ PÅ SCEN

På engelska betyder Go Dutch att dela på notan när man dejtar, ett fenomen som Fritz driver med i sin föreställning.

Showen, som är prisbelönt, är fylld av energi och jag interagerar mycket med publiken. Jag älskar publiken på Magic Bar, säger Fritz. De vill ha kul och de uppskattar verkligen magi!

Fritz glädje över att vara tillbaka i Stockholm går inte att ta miste på:

Stockholm is such a fantastic city! Very different from Amsterdam. Gamla Stan is so beautiful to walk through. It feels very big and the architecture is amazing. I look forward to be come back!

 

FRITZ MED BÄGARE

Boka tisdag 29 mars

Boka onsdag 30 mars

Boka tordag 31 mars

Boka fredag 1 april

Boka lördag 2 april

Besök Fritz hemsida 

Följ Fritz på twitter 

Gilla Fritz Alkemade fan club på Facebook

Prenumerera på Fritz youtubekanal

Om paskhare

The world is a magic place!