Extra specialföreställning!

Framtrollades den 29 april, 2015 inom Nyheter
kristine med snowstorm och Anders Fox med biljardkulor

De närmsta veckorna har vi flera extra intressanta showkvällar som vi gärna vill uppmärksamma lite extra. Allt från argentinska tankeläsare till norska magiska kvinnor. Låt mig berätta om det för dig!

1:a och 2:a maj

Maj startar med två magiker som vi under en längre tid sett fram emot att ha som gäster hos oss på Magic Bar.


Reggie Simon the magician

Reggie Simon

Med ena foten i det jazziga New Orleans och den andra foten i det jordnära Borås skapar Reggie Simon en skön hybrid av avancerat fingerfärdighetstrolleri och humoristisk interaktion. En suverän och uppskattad artist.

Reggie Simon

Jorge garcia mentalist

Jorge Garcia

Jorge är en mentalist från Argentina. Det innebär att han skapar den teatrala illusionen av att kunna läsa dina tankar. Eller gör han det på riktigt? Vem vet? Du kommer i alla fall roas av att se dina vänner försöka redigera sina tankar.

Jorge Garcia


Det är Reggie Simon, från USA men numera bor i Borås. Det är också Jorge Garcia som rest ända från Argentina för att uppträda hos oss. Tillsammans kommer de att göra en magishow i två akter.

Reggie Simon tillhör den lite mer klassiska magikonstens mästare medans Jorge Garcia tillhör en annan genre inom magin nämligen som tankeläsare och mentalism.. Som du förstår så kommer det att bli en blandad repertoar som du kommer att få del av.
Vi på Magic Bar bjuder dig och dina vänner på inträdet dessa kvällar.

En liten påminnelse!

Vad kan man göra i Stockholm är det många turister som frågar sig och många letar efter annorlunda restaurang. En dinnershow på Magic Bar är verkligen ett restaurangbesök utöver det vanliga.

Tisdagar är det close up underhållning och onsdagar är det en speciell close up de Luxe show i vårt innersta rum. Dessa dagar har vi alltid fritt inträde.

Torsdagar, fredagar och lördagar så är det extra häftigt med mingeltrolleri och scenshow i två akter. Denna krogshow är alltid i magins tecken.


Kristine Hjulstad, kvinnlig trollkonstnär från Norge

Kristine Hjulstad

Kristine Hjulstad är en prisbelönt norsk kvinnlig trollkonstnär som ger en föreställning som berör hjärtat, och som skapar förundring, glädje och fascination. Omgiven om ljus, skön musik, dans och teater målar hon upp en vacker och magisk värld.

Kristine Hjulstad

Svartvit på Anders Fox Björkman i hatt

Anders Fox

Anders, som trollkarl, är en mjuk och lugn personlighet som sprider ett välbehag bland sin publik. Föga anar betraktarna att lugnet bara är en täckmantel för en, under ytan, knivskarp och blixtsnabb fingerfärdighet.

Anders Fox

7-9 Maj

Programmet för 7-9 Maj är näst intill unikt. Torsdag-lördag kommer Kristine Hjulstad, Norges enda kvinnliga trollkonstnär och uppträder vilket vi är extra stolta över. Senast hon var på Magic Bar så gjorde hon en lysande show och nu har hon repeterat in nya nummer och tricks. Så spännande det kommer att bli!  Anders Fox är magikern som är först ut på scen. De är verkligen riktigt bra så jag hoppas att vi tillsammans fyller Magic Bar.
Du kan boka bord Torsdag 7 Maj, Fredag 8 Maj eller Lördag 9 Maj.

Väl mött på Magic Bar!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.