Shower i April

Trummades fram den 8 april, 2014 inom På scen!
Program för April på magisk restaurang i Stockholm

Vår magiska restaurang vid Karlaplan i Stockholm erbjuder ett unikt program under April månad, med fler internationella inslag än vad vi brukar ha. Första veckan har vi den italienska holländaren Alex Conradi som bländar oss med glänsande silvermynt och övermänskliga fingrar, och till helgen sluter det norrländska undret Peter Varg upp.

Den andra helgen i April framför tankeläsaren Micke Askernäs sina förbluffande nummer på vår showscen, och som support i krogshowen har vi Morten Deurell från Danmark.

Sen är det dags för vår fantastiska påskshow! Från Skärtorsdag den 17 April till Påskafton den 19 April har vi trollkonstnären Tom Stone på vår scen, uppbackad av familjetrollkarlen Mr. Dannyman och mästergycklaren Arkadia. Under påskhelgen erbjuds en speciell påskmeny som du kan läsa om. På långfredagen är det även en matinéföreställning klockan 14:00 som passar även för de yngre familjemedlemmarna.

24-26 April presenterar Thorsten Andreassen en varietéshow på vår showscen, och vid månadsskiftet kommer publikdomptören Gaston från Göteborg och visar var skåpet ska stå med sin halsbrytande humor och flyhänta magi. Gaston syns för övrigt rätt mycket i tvprogrammet Talang denna vår! Som support har vi det unga stjärnskottet Simon Almers.

På Valborgsmässoaftonen den 30 April ger vi en show vi kallar Valborgssurprise vilket var en succé förra året och som garanterat kommer att överträffas i år!

Varje onsdag under April ger vi även en speciell show vi kallar för Close-up Deluxe, och varje dag blir det även underhållning vid ditt bord i restaurangen.

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.