En Magisk Höst

Trummades fram den 24 september, 2014 inom Nyheter

Det har varit en finfin sommar för oss på Magic Bar. Extra roligt är att vi fått besök av flera utländska trollkarlar som varit i Sverige på semester. Och alla har haft en önskan att få uppträda på Magic Bar, vilket gör oss extra glada. Det kommer att hända mycket roliga saker i framtiden och vi kommer att göra vårt yttersta för att leva upp till, som en glad gäst sa, Stockholms bästa underhållning!
Höstens program håller på att arbetas fram och det kommer nya artister varje vecka. , Du kommer att få se mirakel på riktigt nära håll av skickliga trollkonstnärer, Du kommer att skratta högt de dagar vi har en humoristisk och magisk underhållare på vår scen. Vi kan lova att höstens program gör Magic Bar till en unik showkrog.
Den nya höstmenyn, som är skapad av vår köksmästare Marcus, har slagit väldigt väl ut och blivit väldigt populär. Just för tillfället är det Meny Hjärter som leder med Meny Joker hack i häl. Hans matlagning sker hela tiden från grunden och med de allra bästa råvaror. Det är faktiskt så som Marcus säger, maten är en lika viktig del av en upplevelse som underhållningen. Visst har han rätt i det.
Mycket på gång som sagt.
Tro det eller ej men julen står och bankar på dörren. Planerna för vårt julbord och en ny magisk julshow håller på att finslipas. Bokningarna har redan börjat komma in. Kanske att du och ditt jobb ska beställa och få en magisk jul, både vad gäller mat som show.

Välkommen in i Magins Värld!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.