Julen på Magic Bar.

Skvallrades om den 24 november, 2014 inom Nyheter
Julvarieté 2014

Julen på Magic Bar.
Vilken härlig tid det är nu, mörkt på kvällarna och julen närmar sig med stormsteg.
Redan nu på torsdag den 27 november har vi premiär för vårt julbord och på scenen är Thorsten Andreassen och i salongen Stefan Eriksson.
På fredag den 28 nov gästas vi av två internationella magiker och på lördag den 29 nov är det Johan Ståhl som trollar.
Vi på Magic Bar planerar för fullt inför vår magiska julbuffé som är ett gående julbord med kalla och varma rätter samt desserter. Vi har plockat ut det bästa från julens smaker.
Redan när du och ditt sällskap anländer så möter vår egna ”jultomte”, Stefan Eriksson upp utanför entrén och bjuder på rykande het glögg och krispiga pepparkakor. Lite trolleritricks kommer du också att få se.
När ni väl sitter till bords i värmen och fått era beställda drycker så är det bara att hugga in på julbordet eller som vi på Magic Bar säger, en magisk julbuffé.
Rätt som det är och lite då och då så kommer en av julens trollkarlar fram till ditt bord och förbluffar dig med sina mirakler.
Vid nio tiden börjar Magic Bars julvarieté med magi och akrobatik. Tom Stone, Stefan Eriksson och Milla Lahtinen är artisterna. Den showen har premiär den 1 december och körs sen varje kväll fram till 20 december.
Väl mött på Magic Bar!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.