Vecka 11 på Magic Bar!

Skrevs den 24 mars, 2012 inom På scen!
Trollkarl med trollhund

Tisdagen var lugn, och vi hade en helt ny trollkarl denna vecka. Ja ny för Magic Bar..  Lars Bredenberg!
Resten av veckan var det bra bokat och Lars hade fullt upp att trolla för våra gäster.
På fredagen var det fullbokat och vi hade en långväga artist på scenen. Ingen mindre än `Piff! The Magic Dragon´ han var hos oss för första gången och förväntningarna var såklart höga! Alla svenska trollkarlar känner till Piff, så många var hos oss i helgen för att se och träffa honom.

Piff behövde låna en hund då hans chiwawa Mr. Piffles inte kunde flyga med till sverige den här gången.

På fredagen var det Kalle, Daniel Karlssons hund som skulle assistera Piff på scen. Det gick si så där…Det blev lite fel med kalle då han är ungefär 5 gånger så stor som original vovven. Så Daniel fick stå och hålla i Kalle på scenen under showen…Och dessutom råkade Kalle sparka till Piffs Tacular. Bordet ramlade ner från scenen och gick sönder. Men Piff skötte det hela riktigt bra!!

Mer på scen var det Leif Olberius som körde sitt alltid lika så bra trolleri med glitter, fluff och magiskt salt. Han hade även ett nytt nummer som fungerade riktigt bra. Det är alltid skönt att ha Leif på scenen. Han håller alltid hög kvalité!

Daniel Karlsson var ju gäst hos oss på fredagen och ville gå upp på scenen och köra ett nummer, då han tyckte stämningen var så bra! Och det var Daniel också på scen!

Mer på scen dessa två dagar hade vi vår underbara vän Marcus Palm som agerade konferencier och värmde upp publiken! Han borde finnas på Magic Bars scen varje helg. Det blir proffsigare och trevligare stämning då, men tyvärr har ju Marcus ett betalande jobb!

Lördagen var det Sunniva, Min fina katts tur att få på sig drakdräkten och hjälpa Piff på scenen, då Kalle hade fått sparken. Sunniva väger inte lika mycket…

Piff och hon skulle ett nummer på scen där hon skulle ligga i en låda och välja ut ett kort. Sunniva kan inte och kommer aldrig att kunna välja ett kort, så det slutade med att…Först sprutade korten upp ur lådan sen sprutade Sunniva upp ur lådan… She still here in spirit säger Piff då kortet fortsätter spruta upp.

Men i slutet när Piff spelade säck pipa på Sunniva fick hon nog och flög av scenen och lämnade sin dräkt kvar i armarna på Piff till hans förvåning. Holten filmade hela akten åt mig och är så spänd på att se de hela, stod ju bakom scenen och skrattade och grät om vart annat.

Förestälningen för Piff gick väldigt bra på Lördagen, inga tråkiga insidenter och tricken satt bra.

Leif körde sitt nya nummer även denna dag och det var ännu bättre! Allt gick som det ska på Magic Bar, lite galet och med massa skratt, jubel och applåder! En fullsatta restaurang som aldrig kommer glömma den här helgen!

En riktigt kul helg.

Om Sofie

Sofie är den som är boss på Magic Bar. Sofie står inte på scen, men är lika magisk ändå.