Fredag, 27 maj 2016
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ fredag, 27 maj 2016

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Hjärtligt välkommen till Karlaplan och landets enda restaurang med trolleri som tema. Dessa försommarkvällar kan vad som helst hända. Vi kanske till och med öppnar vår uteservering. Denna fredagkväll kan du skratta och häpna över ofattbara konststycken.
✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Erik Nordvall

Erik Nordvall

Erik är en av de mest talangfulla svenska closeup-trollarna idag, och har vunnit många fina priser i internationella magi-tävlingar. Det blir extra omöjligt när Erik tar fram spelkorten, då hans korttrick till och med förbluffar experterna!
Erik Nordvall
Hanna Guenther

Hanna Günther

I Hälsinglands skogar fann Hanna fascinationen för trolleri när hon fick rollen som häxa och magiker i teaterprojektet Trolska skogen. Hennes prisbelönta häxshow är en blandning av sprudlande charm och morbid humor.

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.