Fredag, 13 maj 2016
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ fredag, 13 maj 2016

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Vi önskar dig och dina vänner varmt välkomna till en unik upplevelse på en annorlunda nöjesrestaurang. Om eftermiddagen känns behaglig så öppnar vi även vår uteservering. Denna fredagkväll kan du få se otroliga trolleri­konster.
✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

En trollkarl bakom baren

Martin Hansson

Martin är en grovkornig, burlesk figur som kan ’komma undan’ med nästan vilka tilltag som helst, eftersom ett stort hjärta skiner igenom. Förmodligen den enda trollkarlen i världen som kan få ett korttrick att framstå som grovhångel.
Martin Hansson
Martin har ett coolt skägg, hög hatt och steampunk-glasögon.

Martin Lundström

Martin har ett flertal alteregos: Fakiren Orthae, loppcirkusdirektören Conny, vadslagaren The Con Man. Oavsett vilken karaktär han spelar, så är han alltid en stor man med stort hjärta och stort skägg. En rolig artist, men slå inte vad med honom!
Martin Lundström

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.