Fredag, 15 apr 2016
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ fredag, 15 apr 2016

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Du är välkommen till Skandinaviens mest annorlunda restaurang. Under April kan de mest besynnerliga saker hända på Magic Bar. Denna fredagkväll kan du låta dig underhållas av magiska konster du aldrig sett förr.
✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Henrik Silver med ritblock

Henrik Silver

Henrik Silver har du bl.a. kunnat se i TV-programmet "Fenomen" och på en mängd företagsevent runt om i landet. Henrik använder sig av psykologi, suggestion, kroppsspråk och “skitsnack” för att skapa en illusion av ett sjätte sinne.
Henrik Silver

Lauri Tuhkanen

Lauri kommer från Finland. Han har studerat cirkus och därför kombinerar han i sina shows magi, jonglering och parakrobatik, men den viktigaste aspekten för Lauri är dock att resultatet blir magiskt, vare sig det gäller cirkus eller hans föreställningar som trollkarl. Den mest …

Lauri Tuhkanen

Ray Matson lyssnar med stetoskop på en dödskalle

Ray Matson

När Ray står framför dig och ser dig i ögonen, så spelar det ingen roll att du vet att allt bygger på psykologiska illusioner och tricks, för det känns som äkta tankeläsning ändå.
Ray Matson

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.