Torsdag, 1 okt 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ torsdag, 1 okt 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Vi önskar dig och dina vänner varmt välkomna till nöjes­restaurang­en Magic Bar. Ju mörkare kvällarna blir utanför, desto varmare och gladare blir det inne hos oss. Denna torsdagkväll kan du och dina vänner roas av finger­färdiga mirakel.
✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Thorsten Andreassen

Thorsten Andreassen

Ihop med Gycklargruppen gjorde han nycirkus, långt före nycirkusens tid. Som soloartist bjuder han på en salig röra av ståupp-komik och varietékonster - som t.ex. jonglering med en vass kniv, en boll och ett äpple...där äpplet äts upp under tiden.
Thorsten Andreassen

Christian Konttorp

Chrstian Konttorp är en magiker och mentalist från Norge. Hans charmerande personlighet blandas med otroliga mysterier, får alla att bli farsinerade. Med en uppväxt i de djupa skogarna så har han ett stort intresse för alla de mystiska historier som berättas, något som …

Christian Konttorp

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.