Onsdag, 16 sep 2015
Connys Loppcirkus

Dinnershow ✦ onsdag, 16 sep 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Med fantastiska artister som våghalsen Günther von Heinz II, ballerinan Brigitte Bidét och den superstarke Sergeij Despotin, ger Conny´s AMAZING Flea Circus den bästa loppcirkusen norr om Sydpolen och söder om Nordpolen!

Conny the Con Man berättar med stor inlevelse om alla de fantastiska lopparter han har stött på under sina resor runt om i världen. Inte nog med att han bjuder på en fantastisk föreställning med allt från akrobater till kanonkung. Han har även flera otränade cirkusloppor till försäljning efter showen!
(Obs, ”lopporna” i föreställningen är högst imaginära, men de gör likfullt fantastiska konster.)

✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Martin har ett coolt skägg, hög hatt och steampunk-glasögon.

Martin Lundström

Martin har ett flertal alteregos: Fakiren Orthae, loppcirkusdirektören Conny, vadslagaren The Con Man. Oavsett vilken karaktär han spelar, så är han alltid en stor man med stort hjärta och stort skägg. En rolig artist, men slå inte vad med honom!
Martin Lundström

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.