Fredag, 11 sep 2015
Shin Lim & Eric Jones

Dinnershow ✦ fredag, 11 sep 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Alla kvällar på Magic Bar är ovanliga, men denna fredagkväll är lite extra ovanlig. Vi har internationella gästartister då och då, men att ha två amerikanska gästartister samtidigt har aldrig hänt förr. Speciellt inte när en av dem är nybliven världsmästare och den andra är en ryktbar innovatör inom fältet. Om du funderat på att gå på Magic Bar, så är just denna kvällen ett hett tips!

✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Eric Jones

Eric Jones är internationellt ryktbar på flera sätt. Han blev känd för sin fingerfärdighet redan i 20-årsåldern, och då speciellt med mynttrick. Sen dess har han varvat artisteriet med att vara konsult och coach för andra magiker och före­ställningar. En av magins moderna mästare!
Eric Jones
En ung trollkarl håller i en trofé

Shin Lim

Shin Lim skulle blivit konsertpianist, men hans bror visade honom ett kort-trick och från den sekunden var det kört. På rekordsnabb tid gick Shin från att vara glad amatör till att bli en ryktbar och innovativ artist på ett internationellt plan. 2015 blev Shin världsmästare i kortmagi.
Shin Lim

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.