Tisdag, 9 jun 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ tisdag, 9 jun 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Välkommen till Magic Bar - den enda showkrogen av sitt slag i Sverige. Förr trodde man att väggen mellan världarna var tunnare under sommaren - ungefär så tunn som väggen mellan vår restaurang och vår uteservering. Denna tisdagkväll erbjuder vi en unik show med skickliga trollkonstnärer.
✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

David Tholander, Danmark

David Tholander

Förutom att vara dansk trollkonstnär är David också skådespelare plus att det även finns lite mim i bagaget. Han har därmed förmågan att kunna vilseleda dig på tre sätt samtidigt - med fingerfärdighet, kroppsspråk och agerande, och resultatet är att du får en skön overklighetskänsla, som att du är vaken mitt en dröm.
David Tholander

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.