Fredag, 10 apr 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ fredag, 10 apr 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Välkommen till show­restaurang­en Magic Bar. April är alla trollkarlars favoritmånad, eftersom alla får luras då. Denna fredagkväll kommer vara som ett äventyr med både skratt och häpna utrop.
✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

En trollkarl bakom baren

Martin Hansson

Martin är en grovkornig, burlesk figur som kan ’komma undan’ med nästan vilka tilltag som helst, eftersom ett stort hjärta skiner igenom. Förmodligen den enda trollkarlen i världen som kan få ett korttrick att framstå som grovhångel.
Martin Hansson
Trollkarlen Elias Bjjärgvide från Gotland

Elias Bjärgvide

Elias är trollkarlen från Gotland som älskar att skapa leenden på publikens läppar. Efter att ha blivit svensk mästare i salongsmagi 2012 var han med och startade humor och trollerigruppen ”Magicians with Balls” som deltog i Talang 2014 och satte upp slutsålda föreställningar …

Elias Bjärgvide

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.