Torsdag, 26 mar 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ torsdag, 26 mar 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Välkommen till Nordens enda fasta scen för magishower. Förr fanns det många magiska ritualer kring Mars månads vårdagjämning, men idag handlar magin mer om kortkonster. Denna torsdagkväll kommer skickliga troll­konst­närer uppträda för dig och ditt sällskap.
✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Trollkarlen på bilden har just tappat sin kortlek på bordet

Jon Armstrong

Efter att som 20-åring ha katapultstartat sin karriär med mångåriga engagemang på Disney World och i Las Vegas landade Jon Armstrong till slut i Hollywood och blev "hustrollkarl" på Magic Castle. Jons talanger har kunnat ses i en mängd TV- och filmproduktioner. En internationell closeup-stjärna som vi av ren tur lyckats boka in! Missa ej!
Jon Armstrong
Ray Matson lyssnar med stetoskop på en dödskalle

Ray Matson

När Ray står framför dig och ser dig i ögonen, så spelar det ingen roll att du vet att allt bygger på psykologiska illusioner och tricks, för det känns som äkta tankeläsning ändå.
Ray Matson

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.