Torsdag, 15 jan 2015
Jubileum-Fem

Dinnershow ✦ torsdag, 15 jan 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

FEMÅRS FEMRÄTTERSMENY
Panacotta på gröna ärter
med löjrom och smetana
Skummad hummersoppa
bottnad med en yuzuumarinerad pilgrimsmussla
Halstrad Regnbåge
serveras med en potatispuré och Hollandaise sås smaksatt med rökt chili.
Grillad lammrostbiff
med rostade betor toppad med en sky på Laphroig whisky
Mousse på vit choklad och saffran
garnerad med färska bär samt en reduktion på päroncognac.

✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Gaston trollar fram en kanin

Gaston

En göteborgsk publik-domptör som har ena foten planterad i medeltida gycklarkonst (eldslukning, jonglering, magi) och den andra foten med stabilt fotfäste i modern ståupp-komik. Han är snabb, han är glad och han är rolig.
Gaston
Arkadia, Foto: Per Helander

Arkadia

Beväpnad med bland annat magi, en drake, styltor och jonglering presenterar Arkadia shower som doftar av både steampunk, Norrland och Harry Potters Hogwarts. Underfundig humor när den är som bäst!
Arkadia
En trollkarl bakom baren

Martin Hansson

Martin är en grovkornig, burlesk figur som kan ’komma undan’ med nästan vilka tilltag som helst, eftersom ett stort hjärta skiner igenom. Förmodligen den enda trollkarlen i världen som kan få ett korttrick att framstå som grovhångel.
Martin Hansson
Rasmus Wurm med såpbubblor

Rasmus Wurm

Med sitt enastående jojo­nummer har Rasmus Wurm över­raskat människor i hela världen och har med sin charm lockat fram publik­ens skratt och välvilja.
Rasmus Wurm
Simon Almers

Simon Almers

Simon Almers är en av de unga trollkarlarna på vår show-restaurang. Svensk- & Nordisk Mästare i Magi, 4a i EM 2014 & Representant för Sverige i VM2015.
Simon Almers

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.