Torsdag, 11 dec 2014
Julvarieté 2014

Dinnershow ✦ torsdag, 11 dec 2014

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Denna decemberdag, när det blir kallare och kallare utomhus, bjuder vi in dig och ditt sällskap till värmen på Magic Bar där vi stolt presenterar vår magiska Julvarieté. Den julmat som du och dina vänner avnjuter kommer att ackompanjeras av komiska klurigheter, magiska mirakler, andlös akrobatik, finska flickor, skäggiga skojare, flyhänt fingerfärdighet, ett jumbolass jullåtar samt ett stort antal allitterationer.
Kvällens underhållning leds av trollkonstnären Tom Stone, och han backas upp med glada Simsalabim-rop av den förvuxne tomtenissen Stefan Eriksson. För att ge nån slags stil och klass på showen, så kontrapunkteras magiunderhållningen med avancerad parakrobatik framfört av de finska fenomenen Sofia och Milla i artistgruppen Duo Knotcase.
Detta är en annorlunda julvarieté som du inte bör missa!

✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Trollkarlen med skägget!

Stefan Eriksson

Stefan Eriksson är en klurig och fantasifull trollkarl. Flertalet av hans nummer är exklusivt framtagna för Magic Bar och kan endast ses här.
Stefan Eriksson

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.