Fredag, 28 nov 2014
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ fredag, 28 nov 2014

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Du och ditt sällskap är välkomna till Karlaplan och landets enda restaurang med trolleri som tema. När hösten övergår till vinter, så vrider vi upp värmen, stämningen och glädjen inne på vår lilla showkrog. Denna fredagkväll kan du låta dig underhållas av magiska konster du aldrig sett förr.
✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Jan Logemann zauberer

Jan Logemann

Sen den tyske kortekvilibristen Jan Logemann vann VM i kortmagi 2012 i Blackpool, så har han varit konstant fullbokad. Men nu äntligen kommer han till oss på Magic Bar. Missa inte chansen att se honom!
Jan Logemann
Mario Lopez

Mario Lopez

Denne spanske trollkonstnär har gjort en mängd gatushower i Europa och Sydamerika och där slipat sin fingerfärdighet till den grad att han nu vunnit flera priser i internationella magi-tävlingar. En skön artist med en avslappnad stil!
Mario Lopez
Trollkarlen med skägget!

Stefan Eriksson

Stefan Eriksson är en klurig och fantasifull trollkarl. Flertalet av hans nummer är exklusivt framtagna för Magic Bar och kan endast ses här.
Stefan Eriksson

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.