Torsdag, 13 nov 2014
Tom Stone och Johan Ståhl

Dinnershow ✦ torsdag, 13 nov 2014

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Under hösten startade västvärldens första högskoleutbildning för trollkonstnärer på Dans och Cirkushögskolan. Initativtagaren var Uppsalaartisten Johan Ståhl, och huvudlärare på kursen är Tom Stone. Båda är själva uppskattade trollkonstnärer och vi är alltid glada att kunna presentera dem på Magic Bars scen.
Denna vecka besöker de Magic Bar endast en kväll, och det finns en liten chans att de bjuder in hemliga gästartister, så det bör inte missas.

✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Johan Ståhl trollkarl med ljus ur ärmarna

Johan Ståhl

Johan har vunnit priser i USA, England, Italien, Kina och Västerås. Han har varit bokad på Magic Castle i Hollywood och är specialist på fingerfärdighetstrolleri. Hos oss dyker han ofta upp oannonserad för att testa sina senaste nummer.
Johan Ståhl
Tom Stone trollkarl

Tom Stone

En av våra mest populära trollkarlar som uppskattas av både gäster och andra artister. Toms skicklighet och passion har gett honom både ryktbarhet och engagemang världen runt.
Tom Stone

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.