Storslaget gästspel

Uppmärksammades den 5 september, 2015 inom På scen!
Shin Lim & Eric Jones

Spännande kväll på Magic Bar

Fredagen den 11 September blir det ett internationellt gästspel på Magic Bar, då vi har två internationellt kända magiker från USA på vår lilla showscen. Om du är nyfiken på att få en annorlunda upplevelse, eller har funderat på att besöka oss, så är just denna fredag ett hett tips!

Artisterna

En ung trollkarl håller i en trofé

Shin Lim

Shin Lim skulle blivit konsertpianist, men hans bror visade honom ett kort-trick och från den sekunden var det kört. På rekordsnabb tid gick Shin från att vara glad amatör till att bli en ryktbar och innovativ artist på ett internationellt plan. 2015 blev Shin världsmästare i kortmagi.

Shin Lim

Eric Jones

Eric Jones är internationellt ryktbar på flera sätt. Han blev känd för sin fingerfärdighet redan i 20-årsåldern, och då speciellt med mynttrick. Sen dess har han varvat artisteriet med att vara konsult och coach för andra magiker och före­ställningar. En av magins moderna mästare!

Eric Jones

Boka bord

Vi har precis haft höstpremiär, och vi har fullt med nya och spännande rätter på våra showmenyer. Boka bord till fredagsshowen.
Eric Jones kan du även se på Torsdagen och Lördagen.

Ett smakprov

I filmklippet nedanför ser du när Shin Lim är med i det amerikanska TV-programmet ”Penn and Teller: Fool Us” (där även Brynolf & Ljung varit med).

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.