Alla Hjärtans 2015

Uppstod ur intet den 17 januari, 2015 inom På scen!
Alla Hjärtans Dag 2015

Att fira Alla Hjärtans Dag på Magic Bar är något som har varit överraskande populärt, och är en upplevelse som vi kunnat arrangera varje år helt sedan starten. Kombinationen av middag och underhållning har varit väldigt uppskattad. Vissa år har vi olyckligtvis varit tvungna att säga nej till gäster för att det blivit fullsatt väldigt snabbt.

I år infaller dock den 14 Februari, Alla Hjärtans Dag, på en lördag så i år testar vi att även ha en Matinésittning kl 14.00. Denna sittning är lite kortare och är kanske lite mer budgetvänlig. Om det är något som lockar dig, så titta gärna på meny och program.

Underhållningen i år är en passionerad och rolig föreställning med tankeläsaren Ray Matson, burleskstjärnan Evy Maroon och varietéartisten Rasmus Wurm. Tillsammans ger de showen ”Love, Love, Magic, Love”!

Om du inte ännu har planerat något för dig och din vän, så är det värt att fundera på det nu. Platserna försvinner som glass på en varm sommardag.

(Det är väldigt roligt att se att andra rekommenderar vår Alla Hjärtans-bjudning, som t.ex. Radison gör ).

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.