Grattis till Brynolf och Ljung!

Dök, som genom trolleri, upp den 11 april, 2015 inom Nyheter
Brynolf och Ljung Streetmagic

Nu har Peter och Jonas haft sin premiär av sitt TV program Brynolf & Ljung Street Magic på TV 4!

Vi på Magic Bar är så stolta att vi nästan spricker.

De har repteterat och testat nya trick på våra gäster nästan varje dag här på Magic Bar under januari och februari! De har jobbat sanslöst hårt och det finns fortfarande spår av dem kvar på Magic Bar – signerade spelkort som sitter fast halvt in i taket m.m!

Även innan TV-serien har Brynolf & Ljung varit regelbundet återkommande magiker hos oss på Magic Bar, både med scenshow och mingeltrolleri – eller ”Street Magic” om man hellre vill kalla trolleri på riktigt nära håll för.

Det är spännande att se så här bra trolleri på TV. Det är en ännu mer slående upplevelse att se det ’live’ som här hos oss på Magic Bar där man kan uppleva det på riktigt med trollkarlen alldeles intill. Då blir det verkligen ”närkontakt av tredje graden”.

Vi har nya artister varje vecka och när du minst anar det så återkommer Brynolf & Ljung på vår scen, så håll utkik på vår programsida. Fram tills dess kan du se dem via deras program här (tillgängligt några dagar framöver):
Premiäravsnittet
[tv4play width=”560″ height=”316″ id=3135913] Avsnitt 2
[tv4play width=”560″ height=”316″ id=3135672] Avsnitt 3
[tv4play width=”560″ height=”316″ id=3135792] Återigen, ett stort Grattis till våra vänner Brynolf och Ljung för en suverän TV serie. Bra jobbat!BRYNOLF O LJUNG STREET MAGIC

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.