Intensiv Mars på Magic Bar.

Utropades den 24 februari, 2014 inom På scen!

Kring Karlaplan är det ett säkert vårtecken att se trollkarlarna blomma upp vid Magic Bar. Speciellt nu i Mars då vi bjuder på ett ovanligt packat program!

Det börjar redan 1 Mars med en stark trippel som spillt över från Februari med komikern Håkan Berg, trollkonstnären Tom Stone och illusionisten Alex Vasiliou.

Scenshowerna fortsätter veckan därpå med våra favoriter Brynolf & Ljung. De har haft ett hektiskt år, med allt från att ha skapat magiska specialeffekter åt teatrar till att ha gjort TV utomlands. Vi är glada åt att ha lyckats fånga in dem till ett gästspel på Magic Bar!

Speciellt intressant blir det den 13-15 Mars då den kanadensiska virtuosen Shane Cobalt kommer till oss, med vår egen Erik Nordvall som förband. Veckan därpå visar Axel och Sabina oss hur det ser ut när nyskapande magi och klassisk musik samverkar, med tankemysterier med Samuel Varg Thunberg som första akt. Och de sista scenshowerna för månaden görs av John-Henry och Jonas Lindblad.

Men vi har inte enbart scenshower på menyn! Varje tisdag-onsdag kan du se helt andra shower, och då bjuder vi dig dessutom på inträdet! På tisdagarna bjuds du på avancerat fingerfärdighetstrolleri vid ditt bord, och på onsdagarna utökas det med en Close-up Deluxe show i vårt inre rum där du får se det trolleri som våra artister själva är allra mest stolta över. Denna månad är våra closeup-artister Gustav Kullander, Hans Lindström, Stefan Eriksson och Petter Sjöstrand.

Du är ytterst välkommen!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.