Påsktävling 2014

Noterades glatt den 18 april, 2014 inom Nyheter

Leta påskägg och vinnpåskaftonen har du chansen att vinna en 3-rätters meny på show-restaurangen Magic Bar, ifall du lyckas hitta de sju påskägg som vi har gömt här på hemsidan.

Påskägg

C:a en timme in på det nya dygnet på Påskaftonen så kommer det magiskt att dyka upp påskägg gömda i våra gamla blogginlägg. Dvs. inte bland program, artistbeskrivningar eller bokningssida, utan endast i bloggposterna. Varje påskägg består av ett namn på en trollkarl, antingen en verklig historisk person eller från fiktion och populärkultur, och är markerad med påskäggs-ikon och pulserande text. Så här kan det se ut: Harry Potter. (Detta exemplet ska dock ej räknas in). När det närmar sig midnatt på Påskaftonen, så kommer påskäggen lika plötsligt och magiskt att försvinna från sajten, och vinstchansen likaså.

När du funnit alla sju påskäggen och noterat namnen på de sju fiktiva/historiska trollkarlarna, så sänder du dessa sju namn till följande email: svar@magicbar.se. Glöm inte att skriva ditt namn och kontaktinfo!

Vinst

Det först insända svaret med rätt antal korrekta namn kommer vinna en valfri trerätters meny samt fritt inträde på Magic Bar (dryck ingår ej). Bordsbokning bör ske minst 5 dagar före, för att vara säker på att det finns plats.

Lycka till!


Vinnaren i tävlingen!

Magiska påskäggVi på Magic Bar gratulerar vinnaren i vår tävling om att leta påskägg: Andreas Berglund.

Inte fullt lika många tillbringade påskaftonen med att leta runt på vår hemsida i år som förra året, men det var ändå tillräckligt många för att det skulle bli en match. Priset var en valfri trerättersmeny, samt fritt inträde.

De sju trollkarlsnamnen som utgjorde påskäggen var följande:

  • Zatanna. En kvinnlig magiker från serietidningarnas värld.
  • Jonathan Creek. En brittisk TV-deckarserie om en scenillusionist som löser brott.
  • Rensvind (Rincewind). En oduglig trollkarl i Terry Pratchetts komiska fantasyböcker om Skivvärlden.
  • Esmarelda Vädervax. Karismatisk häxa i Terry Pratchetts böcker om Skivvärlden. En av hans starkaste karaktärer.
  • Jean Eugène Robert-Houdin. En historisk person. Fransk trollkonstnär som räknas som fadern till allt modernt trolleri.
  • Hugo Rune. Ockult magiker i Robert Rankins humoristiska böcker.
  • Burt Wonderstone. Illusionist som är huvudkaraktär i den amerikanska filmen Burt Wonderstone.

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.