Fullspäckat program i januari.

Synliggjordes den 30 december, 2013 inom På scen!
På scen i Januari på showrestaurangen Magic Bar

Gott nytt år, vänner!

Jag och mina medarbetare har nu vilat upp oss några dagar, efter Decembers överraskande välbesökta julbord. Det var hektiska dagar!

Och nu, när nyårsraketerna blivit uppskjutna och champagnen blivit urdrucken, så är jag och mina medarbetare nu entusiastiska inför att möta ett helt nytt verksamhetsår. Vi startar året med ett starkt program!

Månadens closeup-artister (tisdagar och onsdagar) är Dannyman, Stefan Eriksson, Arkadia och Fredrik Ahlbertz.
På scen (torsdagar-lördagar) kommer du denna månad kunna se Axel Adlercreutz & Sabina, Kristine Hjulstad, Arkadia, Carl Stanley, Jonas Södergren samt Martin Rosvall.

Jubileumsshow 1K – 1.000 öppetdagar!
Den 9:e januari firar vi öppetdag nummer ettusen! Det är den tusende dagen vi har öppet sedan smygstarten i december 2009.
Vi firar det med en speciell show med tio artister. Läs mer om Magic Bar 1K-firandet.

Lennart Green 16-18 Januari
Detta är något jag aldrig trodde jag skulle lyckas med – att lyckas boka in Lennart Green till oss på Magic Bar. Efter att Lennart Green vann världsmästerskapen i kortmagi vid FISM i Lausanne 1991, så har han varit på konstant resande fot och har vid det här laget varit med i TV i nästan alla världens länder. Det Lennart gör med en kortlek saknar helt motstycke, och du bör inte missa att se det.

PS. Missa inte John Houdis show i början av nästa månad.

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.