Novembers magiska program

Noterades glatt den 29 oktober, 2013 inom På scen!
Alla trollkarlar som uppträder på magi-restaurangen Magic Bar i November

Alla trollkarlar som uppträder på magi-restaurangen Magic Bar i November
Mörkret, blåsten och kylan smyger sig allt närmre i vårt avlånga land, men inne i värmen på show-restaurangen Magic Bar märks det knappt. Ett gemytligt sorl överröstar vinden utanför. I vinglasen reflekteras de små stearinljusen på bordet, och doften av välsmakande mat höjer sig från tallrikarna. Och rätt vad det är börjar kvällens show med humor och överraskningar.

Varje onsdag bjuds det på Close-up Deluxe i det inre rummet, och i November framförs dessa små mirakelshower av Ray Matson, Lars Bredenberg, Vilhelm Boman och Jacob Schenström.

Varje torsdag, fredag och lördag är det scenshower i två akter, och dessa artister presenteras på vår programsida. Speciellt roligt är det med datumen 21-23 November, då jag lyckats boka två artister som jag länge önskat ha hos oss – Gatuartisten och Talang-vinnaren Charlie Caper och den norska kvinnliga trollkonstnären Kristine Hjulstad. Jag förutsäger att bordsplatserna ganska snabbt kommer ta slut den veckan, så passa på att vara tidigt ute så att du får plats!

Slutligen vill jag påminna om vår julbords-buffé – vi har nu även öppnat upp för sittning på eftermiddagarna, kl 14:00 på torsdagar till lördagar i December.

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.