Kristine & Charlie

Postades den 6 november, 2013 inom På scen!
Den kvinnliga magikern Kristine Hjulstad och Charlie Caper

Torsdag till lördag, 21-23 November, är jag glad att kunna presentera ett program som är unikt på två sätt. Dels för att vi lyckats engagera världsartisten Charlie Caper till vår showrestaurang, eftersom han varit konstant uppbokad kring världen sedan han vann TV4:s ”Talang Sverige 2009” och månaden därpå blev silvermedaljör vid världsmästerskapen FISM2009 i Beijing, Kina ((Lista på FISM-vinnare 2000-2009)) . Jag har försökt boka in Charlie i nästan fyra år, och nu äntligen gick det att pussla ihop datumen.
Men jag är nästan ännu mer stolt över att kunna presentera den norska kvinnliga trollkonstnären Kristine Hjulstad som är välrenommerad inom den skandinaviska trollkarls-scenen och har en imponerande meritlista. Showerna den 21-23 November kommer bli fantastiska, och jag rekommenderar att du bokar bord så fort som möjligt medan det finns platser kvar.

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.