Gregory Wilson i Stockholm!

Uppstod ur intet den 18 september, 2013 inom På scen!
Ficktjuven Greg Wilson håller upp sitt byte!

Ficktjuven Greg Wilson håller upp sitt byte!Vi har fått ett oväntat storbesök på Magic Bar. Den amerikanske magistjärnan Gregory Wilson befinner sig i Stockholm på en inspirationsresa, och vi har lyckats boka in honom på vår kära showrestaurang Magic Bar.

Från Torsdag 19 September till Lördag 21 September finns chansen att se honom, sen är den chansen borta och vi vet inte när (eller om) den återkommer. Bäst att passa på alltså. 🙂

johan2Som förband till Greg har vi lyckats boka in en av våra svenska stjärnor, Johan Ståhl, som precis återkommit hem efter att ha gjort succé i Las Vegas. Johan är en fantastisk artist och är förmodligen Magic Bars största supporter och påhejare, och det är alltid en glädje att ha honom på vår scen.

Johan och Greg kommer tillsammans servera en show i två akter som är på världsmästarnivå – och märk väl, i det här fallet rör det sig inte om nån trött marknadsföringsklyscha, utan det är faktisk realitet! Greg har vid två olika tillfällen tagit pris vid FISM (världsmästerskapen i magi), och det har även Johan gjort. Det är inte ofta man kan se två så bra akter vid samma tillfälle.

Om du är bordsgäst serveras din förrätt innan den första akten, och din middag serveras mellan akt ett och akt två. Och om du är bargäst, så finns det ett intressant urval av ölsorter i baren. Både syn och smaklökar kommer få en upplevelse!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.