Magisk Restaurang i Stockholm

Dikterades högt den 14 januari, 2013 inom Blandat och har märkts: , , , ,
Stockholms bästa underhållning

Om man rådgör med vår tids orakel; internet, och frågar vad en restaurang är, så blir svaret: -”Restaurang eller restaurant kommer av det franska ordet ’restaurer’, (vederkvicka), vilket i sin tur kan härledas till det latinska ordet ’restaurare’, (återuppbygga).” Vilket kanske inte är exakt vad man önskar höra när man söker ett ställe som kan erbjuda både middag och show som passar för ett brett åldersspektrum.

Just detta är något som inte är lika lätt att hitta som man önskar, speciellt inte i Stockholm. Vår huvudstad är rätt smalt nischad gällande ålder. Wallmans Salonger är ett bra alternativ om man gillar musikal, och Golden Hits är bra om man gillar äldre popmusik. Om man vill skratta åt stand-up comedy och äta middag, så finns ju alltid Norra Brunn. Man kan även roa sig själv och ens vänner med att gå på teater, kanske se en dramatisk pjäs på Stadsteatern, eller nån lättsamt skådespel på Göta Lejon. Inget av dem erbjuder dock rena skådenummer. Därför är det bra att det finns en restaurang i Stockholm som erbjuder både meny och show som passar alla sorters evenemang.

Restaurang med magisk underhållning

På Magic Bar kan du se avancerat trolleri varje dag. Magiunderhållning vid bordet oavsett veckodag, på torsdagarna blir det dessutom en Deluxe closeup-show och på fredag-lördag en scenshow i två akter, med ett pausnummer med röstekvilibristen Gunnar. Helt klart värt ett besök!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.